Nyaste webbdesign

GRATIS KONSULTATION
Vi ser till att ALLA våra kunder är nöjda!
Select files to attach
Storleksgränsen för varje fil är 5.1 MB

  Din webbdesign är din webbsidas ansikte. Webbdesign är direkt avgörande för hur kunden ser dig eller ditt företag.

  Vi gör unika webbsidor med fin och billig webbdesign samt enkel redigering. Vi arbetar med webbdesign Stockholm och hela Sverige sedan år 2000 och vi har en enorm mängd exempel på webbdesign av varierande svårighetsgrad i vårt portfolio. Vi har även stora projekt i Tyskland, Ukraina och baltiska länder. Vi är en liten webbyrå i Stockholm. Vårt team består av 5 människor som arbetar med professionell webbdesign och webbutveckling.

  Ingår Bas Standard Pro Dev
  Pris 6500 kr 12000 kr 17900 kr fr 23000 kr/månad

   

  Vi gör unika webbsidor av olika svårighetsgrader. Från enkla presentationswebbsidor till stora projekt, som webbshops och sociala nätverk. Vi utvecklar stora som små webbprojekt efter era önskemål. Blistar AB - Professionell Webbdesign i Stockholm

   

  WebbDesign enkel unik unik+ unik+
  CMS med enkel editor html / wordpress ja ja ja
  Antal sidor 1-6 tillval tillval tillval
  Sökmotoroptimerad nej ja ja ja
  Mobiloptimerad bas ja ja, responsive ja, responsive, custom
  Sociala nätverk nej ja ja ja
  Support efter projektets avslutande 7 dagar 14 dagar 30 dagar 60 dagar
  PHP & MYSQL ja ja ja ja
  Flash / Bildspel nej tillval tillval tillval
  Fotografering nej nej tillval tillval
  Webbhotell för ett år ja, bas ja, standard ja, pro ja, pro eller vps
  Webbutveckling asp & php nej nej ja ja
  Arbetstid upp till två veckor en månad 45 dagar efter överenskommelse
  Arbetstimmar upp till 25 upp till 55 upp till 90 upp till 120 / månad

   

   

  Extra support per timme 390 sek / första timmen, 290 / följande timmar. Vid beställning av mer än 8 timmar 270 / timmewebbdesign i Stockholm

  Beställningsscript 5900 sek.

  Enkel editor för er webbsida 5400 sek

  Uppgradering av webbdesign från 6500 sek

  Undersökning av webbdesign 1500 sek

   

  Kontakta oss för flera konkreta exempel.

  * I alla priser ingår webbhotell och domännamn!

  Webbyrå i Stockholm: Vi har ingen konkurrens med balans av priser och kvalité på webbutveckling och webbdesign. Vi arbetar tills våra kunder blir helt nöjda. Alla våra kunder är helt nöjda. Blistar AB - Professionell och Billig Webbdesign i Stockholm

  Professionell och billig Webbdesign & Sökmotoroptimering

  Vad som är mycket viktigt är att vi har otroligt bra möjligheter för sökmotoroptimering. Våra kunder finns, trots hård konkurrens, på Google's förstasida. Vi arbetar för bra resultat!

  För att komma på Google's förstaplats måste vi först analysera hur stora konkurrenter ni har, arbeta med era texter och koder, skapa länkar samt kontrollera resultaten. Priset varierar från 500 upp till 5000-10000+ kronor per månad. Detta beroende på hur stor konkurrens det är på ert/era sökord.

  Mer information om sökmotoroptimering kan ni få här

   

  Omdömen från våra kunder och vänner

  När  webbsidan skapades använde vi ganska billig webbdesign. Webbsidan beställdes under 2009 och ser fortfarande fin ut. Tack för ett bra jobb, rekommenderar alla! Jag beställde också nyligen en mobiloptimerad version och de fixade det mycket snabbt.
  Natalia,  Stockholm, 2016


  Vårt företag sysslar med flytt och flyttstäd i Stockholm.  Vi beställde paketlösningen - Webbdesign i Stockholm + Stockholm SEO. Resultatet är över förväntan bra! Vi fick en vacker och modern webbsida och en hög position i Google.


  Vi  har arbetat med städning i Stockholm i snart 20 år.  Vi samarbetade, under denna tid, med många olika webbdesigners. Sedan 2013 samarbetar vi med Blistar AB. Vi har ett kontrakt med dem på tre typer av tjänster: Webbdesign, SEO, WEBBHOTELL. Är mycket nöjda med allt!

  Städfirma


  Jag är VD till företaget Asien import. För mig är det viktigt att ha en stabil, snabb, mobil-vänlig hemsida som går lätt att hitta på nätet. Jag beställde, på rekommendation av partners, socialpaket för min hemsida och är mycket nöjd. Har redan rekommenderat Blistar  AB till 2 av mina vänner.

  Asien import firma.


  Vi beställde ett socialpaket efter rekommendation. Är jätte nöjda! Vi säljer dörrar i Stockholm. Nu ser vår hemsida mycket modernare och fräschare ut.


  Vår  portal ger bred och fördjupad kunskap om Tyresö kommun. Portalen har skapats av företaget Blistar AB.

  Portalen BoiTyresö

   

  Om ni inte vill betala omgående och om ni vill skriva av kostnader under året kan ni, vid beställning av en webbsida med DEV-paket, ta ett års räntefria lån

  *Alla priser är exklusive moms

  Blistar Webbstudio & Webbdesign i Stockholm

  Billig SEO och webbdesign Stockholm

   

  Webbdesign från Blistar AB 2013 - oktober 2014 och Istorknet  TOP